TARDA DE JOC AMB MOLTA DIVERSIÓ

Aquest dimarts ens tornem a trobar amb les noies i els nois de l'EJI "Investiguem la història de Mollerussa. 
El moment de l'arribada sempre és un moment de retrobar-nos, parlar de com ha anat la setmana, l'institut, el cap de setmana. És un espai que tots ells/es comparteixen. 

L'Oriol i el Robert es troben a l'Espai Jove Intercultural.

Només arribar ja ens fem unes marques a la mà, uns de color blau i altres de color vermell, ja que en un moment d'aquesta tarda ens dividirem en dos grups. 

Primer, hem recordat com d'importants són les normes en un espai, el respecte entre tots i també amb el material i l'immobiliari. Amb aquestes indicacions, hem sortit al pati del nostre espai per fer un joc de presentació amb pilota. 

Ha estat un joc molt divertit, que a part de permetre recordar els nostres noms, ens ha portat a moure'ns i córrer, canalitzar l'energia amb el joc i apropar-nos tots una mica més. 


La Iris ha de recordar i dir tots els noms dels seus companys/es.

Al Rajveer també li ha tocat tenir la pilota i recordar tots els noms.
Seguint al pati, hem donat la possibilitat que els nois/es puguin tenir la responsabilitat de fer-se fotografies entre ells. Ens hem dividit en dos grups i cadascun dels grups disposava d'una càmera professional per fer-se les fotografies que es posaran a la taquilla i per pròximes activitats que farem. 


Per un dia fem de models i fotògrafs.


Ha sigut divertit poder-nos fer fotografies els uns als altres, cadascun de la manera que volia i es sentia millor. 

Hem acabat així aquesta activitat:
Tots junts i creant sentiment de grup.
Per acabar la tarda, hem recuperat el nostre espai habitual.
I hem presentat l'Aixopluc que tindrà lloc el dissabte 3 de novembre. Serà la primera i per tant, des de la il·lusió i encara, la desconeixença, ens hem repartit les tasques de forma participativa i democràtica perquè tots puguem estar-hi implicats i siguem els protagonistes. 

Ahhh! I com no podia ser, dimarts que ve hem decidit que mirarem una pel·lícula de por "No Dormirás" (2018) del director Gustavo Hernández. 

Comentaris

Entrades populars