HALLOWEEEEN!

Avui, 31 d'octubre, és la festa de la Castanyada i la nit de Halloween, sobretot celebrada a Canadà, Estats Units, Irlanda, Regne Unit, i en menys mesura, tot i que cada vegada amb més freqüència a altres llocs com Espanya.

A la nostra ciutat, tenim l'opció de celebrar-ho com vulguem. Alguns recursos, com les escoles, altres entitats i espais fan la celebració de la castanyada, menjant castanyes i moniatos i decorant-ho amb la castanyera, i d'altres celebren la nit de Halloween, passant per les cases a demanar llaminadures amb el "truco o trato", decorant-ho tot amb les carabasses i mirant moltes pel·lícules de por.

Nosaltres, a l'Espai Jove Intercultural acceptem totes les propostes dels nois/es, i aquest any ens tornen a proposar mirar una pel·lícula de por. 

La setmana anterior ja vam fer les votacions, entre tres pel·lícules aptes per l'edat dels dos grups. I aquesta setmana hem acomodat l'espai perquè s'assembli el més possible a un cinema. I com no, no hi han faltat les llaminadures amb forma de calaveres, cervells i cucs. 




Dilluns, amb el grup de l'EJI "Vivint Mollerussa" vam poder veure la pel·lícula The Lodgers. 
Imagen relacionada


"Una maldición familiar que castigó los pecados de sus acenstros atormenta las vidas de los huérfanos Rachel y Edward. Los jóvenes no pueden salir de su vivienda, no pueden estar solos, no pueden recibir visitas y deben esconderse por la noche porque una presencia siniestra se apodera del inmueble cuando el sol se pone."




Dimarts, amb el grup de l'EJI "Investiguem la Història de Mollerussa" vam poder veure la pel·lícula No dormirás. 

Resultado de imagen de no dormiras


"Unos actores experimentan con el insomnio en el hospital psiquiátrico abandonado para preparar una obra que fue escrita por los antiguos pacientes del centro. A medida que pasan las horas, los actores perciben fenómenos cada vez más inexplicables."






Després d'uns quants ensurts, al cap d'uns segons convertits en somriures i rialles, hem passat una bona estona entre tots/es!
Només queda desitjar-vos una bona Castanyada i una nit de Halloween molt terrorífica!!

Comentaris

Entrades populars