ENS PREPAREM PER LA FESTA "VIU LA DIVERSITAT"





Aquest diumenge 7 d'octubre a les 10 hores del matí comença la festa "Viu la diversitat" organitzada per al Consell Social de Mollerussa. 

Els nois i noies de l'Espai Jove Intercultural hi participen representant el Consell de Participació Adolescent. I la seva tasca serà donar a conèixer els Drets dels Infants a través del joc. 



Comencem el dilluns parlant de com ha anat el cap de setmana, que hem fet. I recordem que va significar la data d'avui 1 d'octubre per als ciutadans de Catalunya l'any passat. 

La tarda d'avui està molt organitzada, ja que hem de preparar moltes coses de les quals vam quedar dilluns passat envers l'organització de la festa. Primer de tot recordem els compromisos que vam agafar: fer uns cartells per a la nostra carpa, preparar els jocs que volem oferir i dividir-nos els torns. 

Per poder explicar bé el Memory dels Drets dels Infants, primer cal que els veiem tots i recordem que significa cadascun d'ells i de les seves fitxes. 

Formem una rotllana i treballem els drets dels infants. 

I a continuació, ja podem fer un role-play per posar en pràctica com actuarem quan estiguem a la festa, davant de les famílies i dels infants i adolescents. I davant de qualsevol imprevist amb els nens i nenes que vindran a jugar. 
Ens dividim en dos grups de 4: 
- Al primer grup l'Angel i el Gio fan d'adolescents representants del CPA i la Núria i el Dani són dos infants que participen a la festa. 
- Al segon grup la Núria i la Yasmin són les adolescents que representen el CPA i el Yasir i l'Òscar representen dos infants que participen a la festa. 

El grup de l'Angel, el Gio, la Núria i el Dani.

El grup de l'Òscar, el Yasir, la Mireia i la Yasmin.

Sembla que ja estem preparats! 
Ara ja només caldrà veure com va el diumenge una vegada allà en directe! Us ho explicarem a la pròxima publicació. 

Comentaris

Entrades populars