dimecres, 23 de maig del 2018

LES ACTIVITATS DE FESTA MAJOR: L'XTREME ACTION I L'AIXOPLUC! 

Bon dia, després d'un cap de setmana molt intens, tornem a escriure sobre l'emocionant Festa Major que hem tingut organitzant dues activitats:

Els organitzadors i entitats col·laboradores GE Serralada i  Colla 50 i +
 El divendres al matí amb el Consell de Participació Adolescent hem organitzat l'Xtreme Action, la gincama amb proves de fang i d'habilitat a partir de 12 anys, aquest any hem canviat la ubicació i l'hem fet a l'Avinguda Ermengol V (al nou Half) i aquest canvi ha estat molt positiu pel que fa a la proximitat amb el centre del poble, ja que els participants han pogut venir a peu. Ens han ajudat a organitzar l'acte el Grup Excursionista Serralada i la Colla dels 50 i +, A més a més molts comerços de Mollerussa han patrocinat els lots de premis pels guanyadors. 


la prova de l'Slackline

La prova del pont del mico

La piscina de fang
Després de superar aquestes duríssimes proves que veieu a les fotos, l'equip RealSkuad va ser el guanyador, seguidament de Snakes i Gamerz. I l'equip ARF que va ser el primer campió júnior! Moltes felicitats guanyadors! 



La torre de caixes de beguda on el Pau va fer el récord


el partit de futbol enfangat

A partir d'ara només ens queda agrair la feina a les entitats que han col·laborat amb nosaltres en l'organització de l'acte i agrair als comerços de Mollerussa que han aportat obsequis per realitzar els lots de premis! Gràcies per fer-ho possible! Aviat començarem a planificar l'edició de l'any vinent perquè sigui encara millor! 



Pro això no s'acaba aquí! ja que des de l'Espai Jove Intercultural, com és tradició durant el vespre de Festa Major organitzem l'Aixopluc, l'espai musical destinat a nois i noies de 12 a 15 anys! Aquest any comptavam amb la presència de Dj Monty i Dj Wark que ens van amenitzar la vetllada amb els millors temes del moment i ens ho vam passar molt i molt bé més de 100 adolescents de Mollerussa i rodalies! Us deixem un recull de fotografies: 






Esperem que us ho passessiu d'allò més bé i poder repetir com sempre per Halloween, Nadal i la pròxima Festa Major! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada