divendres, 11 de maig del 2018

ACTIVITAT DE CAPGROSSOS I VISITA A LES BOTIGUES PER ELS OBSEQUIS DE l'XTREME ACTION MOLLERUSSA


Avui ens hem trobat com cada dimarts amb el grup d' "història de Mollerussa".
Com que ja tenim els capgrossos amb l'estructura feta i després de parlar amb l'Ignasi Gaya, ja tenim les instruccions que hem de seguir per avançar amb els capgrossos.


Grup "d'història de Mollerussa"

Aquesta sessió la dedicarem a fer la cobertura del capgròs reforçant tota l'estructura amb guix.
Per fer la cobertura amb guix hem de cobrir tot el capgròs amb una malla. 
Aquest procediment el farem amb benes que és el que farà de malla perquè després el guix es pugui agafar sense dificultat. És important ser molt curós en el procés perquè hem d'anar posant les benes al capgròs amb la cola. La cola la posarem amb una pistola de cola i hem de vigilar en el seu ús perquè quan s'escalfa la cola, hem d'evitar qualsevol risc. 
Com que l'ús del material d'aquesta sessió és diferent i l'activitat d'avui és laboriosa hem d'estar molt atents. Primer de tot ens hem dedicat una estona a organitzar-nos i a conèixer els procediments que farem per prevenir qualsevol accident. Un cop informats de tot, hem preparat el material i ens hem dividit en grups de dos per fer dos capgrossos.
Un cop tot està ben clar, ens posem a treballar. 


Cobrint el capgrós  amb atenció


Posar les benes ens ha representat molt de temps però ho farem  de forma precisa. Carai quin domini que estem agafant amb el material! Hem  repartit les tasques i anem coneixent les habilitats de cadascú. Què us sembla?


Creant la malla amb les benes

Per últim la part més divertida és la de posar el guix. Hem de ser ràpids perquè s'asseca . Seguim treballant i engrescats perquè això de posar el guix necessita menys atenció que les benes. De totes maneres cal ser ràpids i està per la feina. Què com ho veieu?



Cobrint el capgròs amb guix

La resta del grup han sortit per la ciutat per anar a les botigues a recollir material que ens ofereixen les botigues i comerços de la ciutat. Tot el que recollim ho farem servir com a obsequis per poder realitzar l'activitat de Festa Major a Mollerussa l'Xtreme Action Mollerussa .
Vam sortir per la ciutat amb ganes de poder arribar a tot arreu. Vam fer dos grups i com que teníem preparades les botigues i comerços que teníem pendents ens vam dividir les zones. 

Sortim per la ciutat per l'Xtreme Action Mollerussa


A les botigues de la ciutat recollint material

Un cop en les botigues ens donàvem a conèixer i presentàvem i explicàvem què és l'Xtreme Action Mollerussa i els demanavem si volien col·laborar amb obsequis que s'entregaran com a premis per la festa major. Tothom i va posar de la seva part i entre totes les botigues de Mollerussa hem recollit força premis. Des d'aquí tots els joves de l'EjI donem les gràcies a tots els que ens heu ajudat!!!
Cada vegada queda menys per la festa Major i ja comencem a tenir-ho tot a punt per a la realització de l'Xtreme Action Mollerussa el proper divendres dia 18 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada