dijous, 6 d’octubre del 2016

UNICEF ENS VISITA PER AVALUAR LA RENOVACIÓ DEL SEGELL CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA QUE MOLLERUSSA ACTUALMENT OSTENTA.

El passat dilluns dia 3 d'octubre, la Sra. Sílvia Casanovas provinent del Comité d'UNICEF de les Balears, va realitzar una visita als nois i noies del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, per tal de conèixer de primera mà, quina és la tasca que estan realitzant. 
L'objectiu, era poder conversar amb els diferents consellers i conselleres, per tal d'analitzar com funciona l'Òrgan de Participació Adolescent de Mollerussa, on els nois i noies havien d'anar valorant la ciutat i el seu funcionament des de la perspectiva de l'acompliment o no dels drets dels infants. Tot posant especial atenció al dret de la participació i al dret a ser escoltats/ades.

De forma activa i participativa, els nois i noies van estar explicant tot el que fan, proposen i executen mitjançant el Consell de Participació Adolescent de la ciutat. També van ensenyar com es recull tota la tasca realitzada amb l'ús d'una motxilla simbòlica.

El dinamitzador del Consell de participació, també va estar fent un resum de tot el que el Consell realitza al llarg de tot un any, mitjançant un vídeo resum, on els nois i noies ho van estar complementant amb els seus records, vivències i emocions viscudes durant tot l'any passat.

Aquesta visita, ja és la fase final per tal que Mollerussa, pugui renovar el segell de Ciutat Amiga de la Infància per un període de 4 anys més. Que en aquest cas aniria des del 2016 fins al 2020. 


Gràcies Sílvia, per la teva visita, la teva implicació i el bon vincle que es va establir entre tots i totes !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada