dissabte, 1 d’octubre del 2016

UNA SETMANA AMB MOLTA FEINA !!! REALITZANT L'INFORME FINAL DE LA FASE 3 ON INVESTIGUEM ELS DRETS DELS INFANTS. I UNA NOVA SESSIÓ DEL PARLAMENT INFANTIL ONLINE D'UNICEF.

Aquesta setmana els nois i noies del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, han treballat de valent!!!. El dimarts van estar treballant amb la darera fase per tenir a punt "L'Informe de la infància de Mollerussa explica..." que ens permetrà assistir a la IV Trobada de Consells de Participació infantil i Adolescent a Santander!!!


Abans però, van estar visionant un vídeo que va enviar la Sílvia (dinamitzadora de l'espai) en el que s'acomiadava dels nois i noies, doncs de forma inesperada; la seva vida a fet un gir en positiu i ja no pot continuar amb nosaltres. Moltes gràcies Sílvia per tota la teva tasca al llarg d'aquest llarg any que has estat amb nosaltres. Tots i totes et trobaran a faltar molt !!!

Una vegada vist el vídeo, ens vàrem dividir en dos grups per realitzar un informe sobre el compliment o no dels drets envers els infants i els adolescents. 

El primer grup va estar treballant la Educació, i ho va fer a partir de totes les fases anteriors, vàren recuperar tot el que van analitzar realitzant les estàtues, i la ficha d'investigació a partir del treball de camp realitzat tant als instituts de la ciutat com als parcs municipals.



Daltra banda, el segon grup, va estar realitzant l'informe envers l'àmbit de participació i entorn, per tal de realitzar-lo va utilitzar totes les conclusions extretes la setmana passada amb el "Judici a la participació", més la ficha d'investigació realitzada per tots els membres del grup.



Finalment es va realitzar una entrevista a l'Oscar, el dinamitzador del Consell de Participació infantil i Adolescent de Mollerussa, per tal d'aprofundir més en aquest àmbit. El Jesús, va estar enregistrant tota l'entrevista, mentre que la resta de nois i noies van estar realitzant les preguntes pertinents.





El dijous, una representació dels nois i noies del Consell de Participació Adolescent, van estar participant en la darrera sessió del Parlament Infantil Online D'UNICEF. Connectats mitjançant una webcam, van estar parlant amb la resta de Consells que també formen part del segell Ciutat Amiga de la Infancia. Amb ells van estar intercanviant el treball que estan relitzant envers els drets dels infants i adolescents!!!


Molt bona feina nois i noies, i estem agafant força, doncs la setmana vinent ens espera una tasca molt important !!!
Estigueu ben atents !!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada