HEM PARTICIPAT A L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DEL CONSELL D'INFANTS I ADOLESCENTS DE CATALUNYA (CNIAC)

Aquest passat cap de setmana, del 7 al 9 d'octubre, el Khalil membre del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa i que ens representa com a vocal al Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC), ha participat en l'assemblea extraordinària que cada any es realitza a l'alberg de Cabrera de Mar.


Els membres del CNIAC amb la Consellera, a l'Assemblea extraordinària realitzada a Cabrera de Mar



El Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, treballant el dret
Per participar-hi, cada consell territorial, havia de portar elaborat un breu escrit, fruit de les aportacions i idees que prèviament havien estat treballant a partir de l'assignació d'un dret concret, que en el cas del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, va ser el dret a una vida digna i un entorn saludable.

Així, i a partir de les aportacions realitzades per cada consell territorial, es va elaborar un manifest conjunt que es donarà a conèixer el proper 20 de novembre (dia internacional dels drets dels infants).
Assemblea extraordinària del CNIAC a Cabrera de Mar
A més de consensuar aquest manifest i preparar les activitats que es volen dur a terme el proper 20 de novembre, durant l'assemblea, es van acollir els nous vocals del CNIAC, cada comissió va realitzar les tasques que tenia encomanades, es va estar treballant en la organització de l'stand que el CNIAC tindrà a la Festa dels Súpers, es va ultimar el Reglament de Règim Intern del CNIAC, així com la participació que tindrà el CNIAC al proper Simposi Internacional sobre participació que es realitzarà el proper mes de desembre a Barcelona.


La Consellera Sra. Dolors Bassa i Coll, va estar presidint l'Assemblea.
La consellera del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Sra. Dolors Bassa i Coll, com a presidenta honorífica del CNIAC, va estar present en aquesta assemblea extraordinària. Tot manifestant el gran treball realitzat i nivell d'excel·lència demostrat per part de tots els nois i noies; així com la important tasca que tenen tots els membres del CNIAC en el treball per la infància i adolescència a nivell nacional.




El Khalil, el nostre vocal al CNIAC amb la Consellera
Cal recordar que Mollerussa en aquests moments, té dos representants al CNIAC, el Khalil que hi assiteix  com a vocal,  i la Kelin, que actualment, ostenta el càrrec de la Vicepresidència d'aquest òrgan. 




Gràcies a tots ells per la gran tasca realitzada, i la seva implicació durant aquests 3 dies.

Comentaris

Entrades populars