dimarts, 18 d’octubre del 2016

INICIEM EL TREBALL AMB EL GRUP DE NOIS I NOIES DE 1R D'ESO QUE FORMEN PART DEL GRUP DE L'EJI INVESTIGUEM LA HISTÒRIA DE MOLLERUSSA.

Aquest dilluns, ha estat el primer dia que hem iniciat el treball amb els nois i noies d'entre els 11 i 12 anys que formen part del grup EJI "Investiguem la Història de Mollerussa". En total, són un vintena de nois i noies que provenen dels 3 instituts de la nostra ciutat: el Terres de Ponent, La Salle i La Serra.

Primer es va realitzar la presentació del projecte amb la presència dels pares i mares de tots aquest nois i noies per tal de que es coneguin amb més profunditat els 3 eixos de treball que es duran a terme aquest any, tot posant un especial èmfasi al Consell de Participació Adolescent, doncs tots ells i elles en formen part. Una vegada va haver quedat tot clar, els pares i mares van marxar, i tot el grup es va implicar en les dinàmiques inicials i de presentació.
Tot realitzant diferents jocs. El primer primer va consistir en tal de conèixer els noms de tots els nois i noies que formen part del grup. Per aquest motiu ens feia falta una pilota com a nexe d'unió entre tots i totes.


I així, es van poder establir les primeres passes per tal de trencar el gel, fet que posteriorment ens va permetre endinsar-nos una mica més en el coneixement de cadascú.


Després cada noi i noia, va estar omplint un full amb unes quantes preguntes on es descrivia a ell mateix, per tal que desprès la resta, intentessin saber a qui corresponia aquella descripció.













Va ser un inici molt intens, i ens va permetre descobrir el gran grup de nois i noies que aquest any treballarà per tal d'investigar una petita part de la història de la nostra ciutat, amb la col·laboració del Casal Municipal per a la Gent Gran de Mollerussa.
Endavant nois !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada