TROBADA AMB EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ PER SEGUIR TREBALLANT AMB EL PLA LOCAL D'INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA


Tornem a trobar-nos per a gaudir treballant per la nostra ciutat. Tenim l'agenda força ajustada però amb ganes de poder avançar amb tot.

Debaten i treballant amb els acords i les noves propostes


D'entrada hem fet un recordatori de tot el què vam treballar l'últim dia sobre el I Pla Local d'Infància i Adolescència.(PLIA).

Seguim fent l'avaluació de tots els acords que es van pactar fer durant els anys 2016-2020 referents a les polítiques d'infància i adolescència.



Llegint els acords del I PLIA
Aquesta és una feina necessària i la nostra opinió és clau. És important està atents perquè a partir d'aquesta valoració hem de 
fer les propostes per la realització del II Pla Local d'Infància i adolescència. Amb tant debat i tant d'anàlisis us hem de dir que  estem aprenent moltíssim.


Recordant  els Objectius de Desenvolupament Sostenible
La Laia ens ha preparat una zona on anirem enganxant tot el què estem treballant així tot és molt visual i ens situem ràpidament.
Avui també recordem entre tots la importància dels ODS i comencem a relacionar algunes de les nostres accions amb ells.

Entre nosaltres hi ha membres del CPA molt ben informats i molt actius en el dia a dia. Genial , perquè aquest és pel camí que volem anar.
Mireu, sense anar més lluny, avui hem berenat plegats mentre treballàvem . Hem observat què hauríem de millorar per alinear-nos més amb els objectius de desenvolupament sostenible.
Fent les votacions a les propostes
Hi ha bones propostes i nous reptes. A la pròxima trobada ens hem compromès a fer un berenar més sostenible.
El temps de la reunió ha passat volant però us hem de dir que hem assolit tot el què ens havíem proposat. Estem imparables.
Apuntant totes les propostes
Us deixem fins a la setmana que ve . Si, la setmana que ve tenim una assemblea extraordinària . La nostra regidora de Joventut vindrà a escoltar les nostres propostes per la creació d'un espai per a joves. 
Interessant oi?
Ho sentim però haureu d'esperar al dijous per tenir més informació. Tranquil·litat i paciència que són 4 dies.
Fins dijous!

Comentaris

Entrades populars