TROBADA AMB LA RAQUEL PUEYO LA REGIDORA DE JOVENTUT I
EL JORDI DOMINGO PROFESSOR DE LA UDL DE LLEIDA

Aquesta tarda hem fet una sessió extraordinària amb la nostra regidora de Joventut Raquel Pueyo. Molt de nosaltres no coneixíem a la Raquel, la veritat és que només l'havíem vist amb fotos. Hem aprofitat l'oportunitat de tenir-la amb nosaltres per presentar-nos i donar a conèixer què és el què estem fent al CPA a quin centre educatiu representem i quines són les nostres inquietuds com a joves de Mollerussa.

Un grup de representants del CPA amb la regidora de Juventut Raquel Pueyo

Hem aprofitat per explicar-li com voldríem que fos l'espai d'oci pels joves. Tenim l'encàrrec per part de l'alcalde de fer propostes sobre aquest tema i la Raquel està el dia de tot el referent aquesta qüestió. Parlem força i la Raquel ens posa el dia de moltes coses que ja estan en marxa perquè els joves puguin gaudir d'una Mollerussa per tots. La Raquel és molt propera i això fa que puguem explicar què és el què necessitem i quines són les coses imprescindibles. 


No ens hem d'explicar gaire perquè la Raquel coneix molt bé la realitat dels joves a Mollerussa i sap molt bé de què estem parlant. El temps ha sigut massa curt per a nosaltres però quedem amb la Raquel que més endavant tornarem a fer una trobada per poder seguir parlant i conèixer a la resta del grup. 

Ens veiem aviat Raquel, gràcies per la teva implicació. Hem acabat fent, una foto de record. Mireu que pinxos que hem sortit!

D'esquerra a dreta:la Laia, la Fatima, la Sofia, la Giolia, la Raquel, el Joan i la Laura

La tarda va seguir amb la trobada amb el Jordi Domingo. El Jordi és professor del departament Geografia i Sociologia de la facultat d'Educació Psicologia i Treball Social a Lleida. El Jordi és l'expert que ens està ajudant en la realització de la diagnosi  sobre la situació actual de la infància i adolescència al nostra municipi. Avui ha vingut per recollir les nostres propostes per les enquestes.Aquestes enquestes es passaran als infants i joves per conèixer la nostra opinió. Nosaltres hem fet les aportacions i entre tots hem acordat com serà l'enquesta final. Hem de dir que tenim les coses molt clares i sabem molt bé cap on volem anar.

El Jordi Domingo professor de la facultat de Lleida

Molt bona feina, grup! I gràcies Jordi per venir personalment a treballar amb nosaltres i poder gaudir de la teva experiència.

Comentaris

Entrades populars