ÚLTIMA REUNIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT



Hola nois/es, tornem a estar junts de nou. Com a la majoria de reunions, tenim l'ordre del dia amb un munt de temes per a treballar. La Núria ens explica que hem rebut una invitació per una taula de diàleg del Francesco Tonucci pel dilluns 10 de juny a les 15:30 h a Madrid. Com que també hi ha la possibilitat de participar on line, nosaltres votem a favor d'aquesta opció. Una altra part de la reunió la Laia ens explica com està anant la presentació als centres educatius del programa de convivència i ús responsable en l'espai públic.

Treballant els punts de l'ordre del dia

També parlem dels centres que estan pendents de fer la presentació i quins seran els nois que participaran en la presentació. Genial. Tothom té les coses molt clares. Molt bé grup doncs seguim treballant. Avui és un dia on dediquem gran part de la sessió a fer els preparatius pel dia de la cloenda. Mirem la música que volem posar en el recull de tot el que hem fet aquest any. Hem estat comentant les trobades, els projectes, les col·laboracions amb els centres educatius i totes les activitats que han sortit del consell de participació adolescent. Carai, anomenades una darrera l'altre fan una llista molt llarga.

Realitzant l'activitat pel vídeo
Dediquem una estona a pensar quines han sigut les coses per les quals faríem un brindis i les escrivim en una cartolina. Un cop acabada la reunió sortim al pati i ens fem fotos individuals amb els missatges a la cartolina i de grup per poder-les posar al vídeo de final de curs.






Ens acomiadem recordant que tenim trobada per la celebració de la festa pel dia 13 de juny a les 20h. Ens veiem la setmana vinent companys!

Comentaris

Entrades populars