dijous, 6 de juny del 2019



PREPARACIÓ PER LA FESTA DE CLOENDA 

Avui amb els nois del grup investiguem la història de Mollerussa, hem preparat el discurs que farem el dia de cloenda . La Núria ens ha donat les invitacions perquè les portem a casa. La festa serà el dijous dia 13 a les 20 h de la tarda. Ei, podreu venir tots/es oi?

Llegint  les invitacions

Sobretot reserveu aquesta tarda i recordeu que és la nostra festa. La festa on recordarem tot el què hem fet! Ningú s'ho pot perdre.

La invitació 

L'activitat l'hem realitzat molt de pressa. Hem preparat per escrit de què volem parlar a la nostra festa. Ei, recorda de posar tot el què hem fet amb la gent gran del casal! 

Comentant el teatre amb una imatge de mòbil 

Un cop preparat el discurs hem parlat de les tres activitats que ens ve de gust representar pels pares: volem transmetre els nostres moments de grup amb la representació de les següents activitats: l'activitat del Halloween, la de gravar els vídeos a les places i la de l'Aixopluc. Sí, com ho representarem?
Fem els nostres preparatius després de fer un recull amb la pluja d'idees i les aportacions de tothom. Venga fantàstic, tot està decidit.
Aprofitem i sortim a fer un partit de futbol?

La Judith amb la Núria

Mentre una gran part dels nois juguem amb la pilota, la Judit i la Núria llegeixen els papers que la Judit ha d'omplir com a nou membre del CNIAC.
Felicitats per la feina. Això és ser eficients, ràpids i resolutius. Ara ja només ens quedarà fer algun assaig i trobar-nos el dia de la festa. Fins al dimarts que ve grup!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada