CAMPANYA DE MAKE YOUR MOVE, “FES EL TEU PAS”



Avui amb el grup de l'espai jove intercultural hem parlat de la campanya de Make your move que és una campanya que es va fer als Estats Units amb imatges i frases contra el sexisme.


Campanya Make your move
La finalitat d'aquesta campanya és comprometre els membres de la comunitat com a peces claus per acabar amb la violència sexual. La campanya convida a homes i dones de la comunitat a involucrar-se amb el seu entorn per prevenir la violència sexual en l'àrea metropolitana. El lema "fes el teu pas" vol impulsar un canvi positiu en les creences i els comportaments que sustenten la violència sexual.
Aquest estil de campanya es realitzarà a la nostra ciutat i nosaltres hi volem col·laborar. Ens hem organitzat per proposar nous missatges pels cartells.

Realitzant l'activitat 

Dos companyes han sortit a la pissarra i ha apuntat tots els suggeriments i propostes sobre les frases que podríem afegir en aquesta campanya.
A partir de les activitats que hem realitzat aquests dies amb les sessions del Tabú i les aportacions i les dinàmiques que hem fet amb l'Ignasi de colors de ponent hem formulat les frases que poden formar part d'una campanya contra el sexisme. A poc a poc hem anat creant frases que podrien ser molt vàlides dins una campanya per fomentar una ciutat igualitària.

Frases comentades pel grup 
Partint de la nostra experiència i de les coses que hem estat comentant els darrers dies hem pogut formular frases molt adients per una campanya com: "no és no", "ni una menys" "beure no és excusa", "no canvio per ningú", etc.
Per acabar l'activitat hem agafat tot el material que hem realitzat durant aquestes últimes sessions i hem buscat un espai on poder-les exposar. Entre tots hem organitzat l'espai i hem posat el material a la vista per poder-ho tenir present.


La Núria, el Youssef i el Xavier a la ràdio
Al mateix temps 3 dels nostres companys han anat a la ràdio per a gravar un nou programa. Estigueu tots atents perquè la festa del carnestoltes és propera i el nostre equip de locutors han preparat un programa relacionat amb aquesta festa que us agradarà molt.

Comentaris

Entrades populars