dimecres, 7 de juny del 2017

TREBALLEM LA IGUALTAT A TRAVÉS LA MÚSICA ... 

Estem amb època d'examens i lo primer és estudiar... Tot i així a l'EJI no parem!!! 

Ahir vam realitzar una activitat a través de la música d'actualitat. Vam escoltar dues cançons d'estils molt diferents i vam analitzar la lletra i el missatge que donaven.  Vam reflexionar al voltant tant de la lletra de les dues cançons tant dels vídeos de totes dues. 

l'Abril llegint la lletra d'una de les cançons
Ens vam adonar de que moltes vegades no ens fixem amb la lletra de les cançons ni amb el missatge que transmeten. Ens fixem amb el ritme i cantem una lletra que no ens hem parat a analitzar. Ara bé, un cop l'escoltem atentament i treballem a partir de la lletra, ens adonem del missatge que estan transmeten. 

Moment de debat 
Vam estar treballant els estereotips de gènere i en com reproduïm aquests estereotips, moltes vegades sense donar-nos compte. I vam acabar debatin la manera en la que nosaltres, a títol individual, podem fer petits canvis per no continuar reproduint aquests estereotips. Sabem que no és fàcil i que queda molt per fer, però si comencem a donar petits pasos, podrem arribar molt lluny! 

Per acabar, vam sortir al pati i tots i totes juntes vam acabar la tarda fent un joc que ens agrada molt i que ens fa passar una molt bona estona!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada