A EJI VIVINT TAMBÉ DONEM PER FINALITZAT EL CURS! 


Ahir vam donar per finalitzat el curs d'EJI Vivint Mollerussa i ho vam fer de la mateixa manera que ho feien les persones de "història de Mollerussa", passats per aigua! 


Vam començar amb la sopa de lletres, a través de la qual vam haver de desxifrar un missatge que ens donaria la primera pista per continuar amb els proves de la gimcana. 

La Patricia a la prova de les pomes! 

Al pati, ens esperaven tres proves que vam haver de realitzar amb equip. La primera, que va consistir en agafar pomes d'un cubell d'aigua només amb la boca, va ser molt divertida! 

A la segona prova, vam haver de guiar a un dels nostres companys, el qual anava amb els ulls tancats, d'una porteria a una altra per a que fes un gol! No va ser gens fàcil, doncs la persona que anava amb els ulls tapats no podia perdre la pilota!! 


El Miquel a la tercera prova de la tarda 
La tercera prova va consistir en agafar aigua d'un cubell i omplir unes botelles... En aquesta prova vam haver de corre molt i vam acabar ben cansats... Sort que desprès va arribar el moment de la guerra d'aigua i ens vam refrescar molt! 


Vam acabar el curs de la millor manera possible, treballant en equip i divertint-nos tots i totes juntes ! Ara si... toca gaudir de l'estiu i de les vacances! 




Foto de grup de l'EJI VIivint Mollerussa 

Comentaris

Entrades populars