divendres, 26 de maig del 2017

TREBALLEM PER LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG. 

El dimarts, el grup "Vivint Mollerussa" de l'Espai Jove Intercultural, vam estar treballant per la marató de donació de sang que properament tindrà lloc a Mollerussa. 

Dividits amb dos grups, vam preparar unes 6 falques de radio per al programa de radio "EJI Flash Night" de la setmana vinent, programa que voltarà en torn a la donació de sang. Aquestes falques de radio pretenen donar un missatge de sensibilització i de empenta per tal de que les persones de Mollerussa s'apropin a donar sang el dia de la marató. 

Al mateix temps, dos persones van estar preparant el guió per al programa de radio de la setmana vinent que consistirà en realització d'una entrevista a un membre de l'associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell. L'entrevista voltarà en torn a l'associació així com a la necessitat de la donació de sang per a continuar salvant vides. 

Per tant... dimarts vinent no us podeu perdre el programa de radio "EJI Flash Night"! 

I con que vam fer molta feina i ens ho mereixíem... vam acabar la tarda amb un joc d'equip, divertit i que ens va carregar d'energia! Aquests moments d'esbarjo i de relacions personals ens encanten i ens fan acabar el dia amb un bon somriure!  

Jocs amb equip per acabar el dia plens d'energia! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada