TORNEM DESPRÈS DE LES VACANCES DE NADAL.

Desprès de les vacances de nadal, la setmana passada, els i les joves de l'EJI, vam tornar a reprendre les activitats setmanals. 


El dimarts, el grup "Investiguem la història de Mollerussa", vàrem començar amb l'activitat de "La Motxilla", una activitat que ens ajudarà a recollir l'experiència, els sentiments i les emocions que durant tot el curs anem vivint a l'EJI. 



Repartint el compte de La Motxilla



El grup llegint el compte 
A través d'un compte, llegit per tots i totes nosaltres, vàrem descobrir que totes les persones portem una motxilla invisible que es va omplint al llarg de tota la vida amb les nostres experiències. 




Vàrem poder explicar a la resta del grup experiències personals, tant positives com negatives, experiències que ens havien fet riure i experiències que ens havien fet plorar. 


Va ser una jornada divertida que ens va permetre connectar i compartir amb la resta del grup. 


El dimarts, el grup de "Vivint Mollerussa", vàrem realitzar diferents activitats. 



Preparant el guió per la ràdio
Un petit grup, acompanyat d'un alumne d'Estada a l'Empresa, va començar a preparar el guió per al programa de  ràdio "EJI Flash Night" que començarà aquest mes de gener. 




Preparant els mòbils per al Dia de la Pau


Un altre grup, desprès de veure el vídeo "El Viaje de Tu Vida" (UNICEF), on s'explica el viatge que milers de refugiats han de realitzar cada dia,  va començar a preparar els mòbils que es penjaran al hall del Teatre de l'Amistat per commemorar el Dia Internacional de la Pau i no Violència, que es celebrarà el proper dilluns 30 de gener.

Llegint el per què de la celebració del Dia de la Pau i les instruccions 







Comentaris

Entrades populars