ACABEM LA MOTXILLA, ELS PENJOLLS PER L'ACTE DEL DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU I CONTINUEM AMB EL GRAFFITI ! 

Aquesta setmana a l'EJI hem finalitzat l'activitat de la motxilla. Els dos grups en els que ens vam dividir la setmana passada vam explicar, per un costat, com vam fer la motxilla, i per l'altre les emocions i aprenentatges que cada activitat ens havia aportat.


La Valentina i l'Ayman explicant les seves sensacions de l'activitat de la lectura del Poema de Nadal

Treballant en la motxilla 



Omplint la motxilla de fotos, emocions i aprenentatges 

Un cop finalitzada la motxilla, vam visualitzar el vídeo de "El viaje de sus vidas"  d'UNICEF, que parla sobre el viatge que milers de refugiats, entre els quals hi han molts nens i nenes, han de realitzar cada dia per fugir de la guerra. Aquest vídeo ens va fer reflexionar i pensar sobre la situació que part de la infància del món viu a diari i del per que de la necessitat de la celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau. 

El dimarts vam continuar amb el taller de graffiti que vam començar al mes de novembre. 

El Jordi i l'Alexis a la pluja d'idees 



El Jordi i l'Alfredo ajudant-nos a plasmar les idees 
A partir dels eixos de salut, emancipació, mobilitat, educació, treball i habitatge, vam pensar en com ens agradaria que fos el graffiti i ens vam dedicar a fer una pluja de idees. 



Agafant idees per els nostres dibuixos



Un cop feta la pluja de idees, vam passar a dibuixar i pintar les idees que van sortir amb la participació de tots i totes. El Jordi i l'Alfredo ens van donen a conèixer tècniques de pintura i a plasmar les nostres idees amb un paper.  De ben segur que quedarà un graffiti molt bonic! 

Creant el futur graffiti entre tots i totes 











Comentaris

Entrades populars