CELEBREM L'AIXOPLUC DE NADAL !


Aquest passat dissabte, dia 7 de gener, vàrem celebrar l'Aixopluc de Nadal al Teatre l'Amistat de Mollerussa. Aquest va ser l'últim acte de les festes de Nadal, en el que els nois i noies de l'Espai Jove Intercultural van estar organitzant i col·laborant, després d'haver-ho fet en la lectura del Poema de Nadal, i en les dues entregues de les cartes pels reis als patges reials Gregori i Isidori
Joves a l'escenari del Teatre l'Amistat



Martina al registre d'entrada 
Tot i el fred d'aquests dies i que la data no acompanyava gaire, els joves entre 12 i 15 anys tant de Mollerussa com de pobles del voltant es van apropar a la pista, per passar una bona estona amb els amics i les amigues.




L'Omar, el Raouf i l'Alexander a la venda dels tiquets
Els i les joves de l'Espai Jove Intercultural, com és habitual en tots els Aixoplucs,  van ser els encarregats i encarregades de desenvolupar totes les tasques de l'Aixopluc: Primer van estar preparant tota la decoració nadalenca que tematitzava aquesta edició.





Alexis al guarda-roba
Després, van dur a terme el registre d'entrada per saber la quantitat d'assistents que teníem; també varen estar realitzant la venda de tiquets tant per obtenir les begudes com per utilitzar el guardaroba; i finalment, es van realitzar torns per dur a terme la feina de barra per servir les begudes i van estar gestionant el el guarda-roba. 



Cal destacar que en aquesta edició de l'Aixopluc, el DJ que va amenitzar la festa amb música actual i cançons per a tots els gustos, va ser el Saül, un dels participants de l'EJI. 

El nostre DJ Saul  acompanyat del Jesus. 

Gràcies a totes les persones que van col·laborar amb l'Aixopluc i a aquelles que van assistir, i quedeu tots convidats i convidades al proper Aixopluc que serà el darrer d'aquest curs escolar i que es desenvoluparà en el marc de la Festa Major de Mollerussa. ja us en anirem informant !!!

Comentaris

Entrades populars