L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL, PRESENT D'UNA FORMA MOLT ACTIVA A LA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG DEL PASSAT DIMECRES DIA 10 A MOLLERUSSA.

El passat dimecres dia 10 de juny, es va realitzar la marató de donació de sang a Mollerussa, on els nois i noies de l'Espai Jove Intercultural, van estar-hi presents d'una forma molt activa, fruit de l'activitat d'Aprenentage i Servei (APS) que realitza el Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

A les 17.30 es va concentrar una representació d'una vintena de nois i noies de l'Espai Jove Intercultural, tot preparats per dur a terme les diferents accions que ja tenien planificades.

TOT EL GRUP DAVANT L'AMISTAT PREPARATS PER L'ACCIÓ

Una de les comissions de treball, va estar realitzant obsequis per tots els donants consistents en porta espelmes fets amb vasos de vidre on s'agraïa al donant la seva generositat.


Un altra de les comissions va treballar la difusió al carrer tot sensibilitzant als ciutadans sobra la importància de la donació de sang.

TOTS ELS MOLLERUSSENCS ES VAN ASSABENTAR DE QUE AQUELL DIA ES REALITZAVA LA MARATÓ
Van estar repartint els díptics de forma personalitzada a tots els vianants i fisn i tot entrant als establiments comercials.

Tots els nois i noies van fer córrer la veu de que Mollerussa havia de ser solidària, hi havia de donar sang.

Esperant poder tornar a col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell, als qui agraïm l'atenció rebuda i la seva implicació en tot el procés.

Comentaris

Entrades populars