ACTE DE CLOENDA DEL CURS 2014-2015 DE L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL.

El passat dilluns dia 22 de juny a les 20.00h al teatre de l'Amistat de Mollerussa, va tenir lloc l'acte de cloenda de l'actual curs de l'Espai Jove Intercultural. Hi van participar,els més de 30 nois i noies que aquest any han format part dels dos grups de l'EJI;  el de "Investiguem la Història de Mollerussa", format per nois i noies de 1r d'ESO, i el de Vivint Mollerussa", format per joves de 2n a 4t d'ESO. A més també vàrem poder comptar amb la presència de més de 20 persones col·laboradores, tant participants del Casal Municipal per a la Gent Gran de la nostra ciutat, com persones particulars, amb els quals hem estats investigant la història de Mollerussa, a partir de les seves vivències personals.
FOTOGRAFIA DE GRUP DE TOTS ELS PARTICIPANTS

L'aclcalde de Mollerussa, el Sr. Marc Solsona, acompanyat del Regidor de Benestar Social i Ciutadania, Sr. Josep Àngel Lavin, i de la Regidora de Joventut, la Sra, Imma Casanella, van estar presidint l'acte i agraïnt el treball i dedicacdió per part de tots els participants, en un programa que no només fa ciutat, sinó que junts van construïnt la història d'aquesta.

Director Tècnic Oscar Gallinat
L'acte va estar conduït per l'Oscar Gallinat, el director tècnic de l'Espai Jove Intercultural, qui va posar l'èmfasi en els diferents reconeixements a nivell Europeu "Partnership for Equal Opportunities" i Català "Associació catalana de Professionals per la Joventut" que el programa ha obtingut aquest any. Tanmateix va ressaltar les visites i connexions que ha tingut el Bloc de l'EJI on destaquen les visites provinents d'estat unit, Rússia, Xina, Índia o Brasil. Així com les visites rebudes al treball intergeneracional per part de Japó Austràlia, Hong Kong, Israel o Canadà.

Van tenir una participació important els representants dels dos grups de treball, els quals van estar explicant tota la feina realitzada al llarg del curs, a més de donar pas al visionat d'uns vídeos amb les imatges més rellevants de tot l'any.
La Katia i el Zakaria
Així, La Katia i el Zakaria, van estar explicant les visites realitzades dins el projecte intergeneracional a l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell; tot el treball realitzat al voltant de  les tradicions de Pàsqua, amb la Sra Montserrat Claramunt i Antonieta Guillaumet; o les grans vivències del Sr. Salvador Puigcorbé, al voltant de l'esport i més concretament de l'Halterofília.

La Kelin i la Vanessa
El grup de "Vivint Mollerussa" representat per la Kelin i la Vanessa, van estar repassant tot el treball realitzat a Ràdio ponent, amb el programa EJI Flash Night, la participació al Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC); la col·laboració amb l'Associació de Donants de Sang del Pla d'Urgell, per poder realitzar la Marató de donació de sang, i les audències amb l'alcalde la ciutat, i la participació al parlament infantil online.

Tots els participants van rebre el reconeixement i diplomes de participació, del que ha estat ja el 9è any d'aquest Espai jove Intercultural.
Alcalde, Regidors i Montserrat Claramunt i Antonieta Guillaumet

Alcalde, Regidors, presidenta Associació Donants de Sang Lluïsa Visa












En aquestes fotografies, es pot observar com es lliuraven els reconeixements als diferents col·laboradors amb el projecte.
Alcalde, Regidors i el Sr. Salvador Puigcorbé.
Amb aquest acte, es posa fi a aquest curs de l'espai Jove Intercultural, tot desitjant un bon estiu a tothom, i esperant ja l'inici del proper curs, on anirem informant a tothom de les accions que anirem fent mitjançant aquest bloc.


Comentaris

Entrades populars