TROBADA TERRITORIAL PER LA CREACIÓ DEL CONSELL NACIONAL DELS INFANTS I ADOLESCENTS DE CATALUNYA CNIAC.

Ahir dijous 02 d'octubre de 2014, Mollerussa va acollir la trobada territorial dels consells d'infants i adolescents de tota la província de Lleida. Es va comptar amb la presència de la Directora General d'Atenció a la Infància i Adolescència Sra. Mercè Sanmartí al llarg de tota la jornada de treball.
Aquesta va consistir en dos espais, en el primer es va realitzar una reunió de treball amb polítics, tècnics i dinamitzadors dels consells de participació infantil i adolescent del nostre territori:
Directora. General d'Infància Sra. Mercè Sanmartí, Director. Serveis Territorials Sr. JM Forné, Alcalde Mollerussa Sr. Marc Solsona
En el segon espai, els protagonistes van ser els nois i noies representants dels  consells de participació infantil i adolescent de Solsona i Mollerussa. Els quals van estar treballant envers la creació del CNIAC, i va realitzar aportacions sobre els temes a treballar. Algunes d'aquestes vàren ser :
- La necessitat d'augmentar les beques menjador pels infants i adolescents
- Crear un futur millor per la nació, comptant amb la veu dels  nois i noies per construïr-la.
- I la creació de més zones d'oci i locals per a joves.
El Claudiu, el Pep i la Diana presentant conclusions

Els nois i noies treballant les propostes


El Marc i l'Oriol presentant conclusions
Una intensa i profitosa jornada de treball des de l'Espai Jove Intercultural, i pensant ja en formar part dels membres constitutius del CNIAC.

Comentaris

Entrades populars