dimarts, 28 d’octubre del 2014

Dos representants de l'Espai Jove Intercultural formaran part del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya CNIAC.

Aquest passat cap de setmana, del 24 al 26 d'octubre, la Kelin i el Pep, van participar en unes colònies a la Torre Ametller de Cabrera de Mar, on conjuntament amb 44 nois i noies més, provinents de 22 ciutats Catalanes, van estar establint les bases i el primers passos per la creació del CNIAC.

Els nois i noies, van estar treballant intensament, per tal de determinar com es faria l'elecció dels càrrecs del Consell, que és el que entenen per participació, com es poden organitzar i quins mecanismes de comunicació interna i externa ha de tenir el futur Consell.
La kelin exposant tots els punts treballats


La kelin, va estar exposant algunes d'aquestes idees davant la Consellera del Departament de Benestar Social i Família la Sra Neus Munté i de la Directora General, la Sra. Mercè Santmartí. I els Tècnics que formen part de la secretaria tècnica del CNIAC. Sra Araceli Lázaro i el Sr. Joan Llosada.


El Pep durant la sessió de treball




Aquí podeu veure el Pep, l'altre representant de Mollerussa que formarà part del CNIAC, lluïnt una samarreta de l'òrgan realitzada per ells mateixos. El CNIAC es constituirà el proper 20 de novembre al palau Reial de Barcelona, coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants.
Va ser una jornada intensa, amb molt de treball i esforç demostrat per tots els nois i noies d'arreu del territori Català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada