SEGONA SESSIÓ DEL PROGRAMA TABÚ

Aquest dilluns hem fet la segona sessió del programa Tabú per treballar la prevenció de la violència afectiva –sexual entre joves.
Per començar hem vist un vídeo: "el Doble Check".

Mirant el vídeo
En el vídeo hem pogut veure el què és una relació mal sana, actituds i conductes que no són adequades en una relació de parella.
Després de la visualització hem reflexionat i hem compartit les nostres experiències en situacions semblants. Seguidament ens hem dividit en grups i hem apuntat en un paper totes les emocions, sentiments i vivències de l'amor positiu i l'amor negatiu.

Compartint experiències
Hem continuat fent una dinàmica de moviment que ens ha ajudat a veure de manera molt visual què pensem sobre temes relacionats amb l'amor. Hem fet una fila junts i segons les respostes ens col·locàvem amb dos grups: el grup del si i el grup del no. 


Dinàmica del Si i del No 

Iniciàvem el joc amb una frase relacionada amb què pensem i com vivim l'amor i anàvem fent diferents grups. A partir d'aquí cadascú explicava la seva experiència i els companys intentaven comprendre la visió des d'un altre punt de vista. Alguna de les frases que hem treballat han sigut les següents: per amor deixaria alguna cosa important, el patiment forma part sempre de les relacions amoroses, les relacions afectives són només de parella, el noi ha de fer el primer pas en la relació...

Escoltant les cançons
La següent activitat ha consistit a escoltar cançons i ser conscients del missatge que es transmet sobre l'amor, les relacions de parella, les relacions sexuals, les emocions i les actituds que se'n deriven.
Al final de la sessió d'avui el grup de ràdio ha realitzat el guió que gravarem la setmana que ve. 

Realitzant el pòster   

Hem creat un pòster on escrivim totes les nostres reflexions.Ara ja ho tenim tot a punt per a seguir reflexionant sobre els nostres comportaments. Seguim la setmana que ve amb més Tabú!

Comentaris

Entrades populars