ACTIVITAT TABÚ: TU TRIES QUÈ T'HI JUGUES!!


Ahir amb el grup de "Vivint Mollerussa" A l'Espai jove vam tenir la visita de la Montse de l'Oficina Jove de Mollerussa que estarà amb nosaltres les 4 setmanes vinents portant a terme el programa Tabú: és allò de què està prohibit parlar...

La Montse de l'oficina jove durant l'activitat

El programa Tabú és una eina que ens permet posar nom allò que sí que existeix, deixar d'amagar-ho i poder encarar les violències que, pel fet de ser quotidianes, s'han naturalitzat.                                       
Fotos de l'activitat

És sempre agradable que et diguin pirops? Qui decideix quan sí o quan no? Quan lliguem..., tot s'hi val? Què vol dir consentiment? Quins són els límits?... Totes aquestes qüestions les vam poder parlar mitjançant el joc interactiu.

El grup participant del diàleg i les experiències dels companys

Vam fer activitats a partir de la visualització de dos vídeos: de com lliguem i els pirops que utilitzem i vam explicar les nostres experiències. Vam exposar què és el que es viu dins el col·lectiu jove i com ens relacionem entre els diferents gèneres.

Reflexionant en grup  sobre els estereotips 

Durant la dinàmica vam parlar dels estereotips entre els homes i les dones. A partir d'aquí vam reflexionar sobre les valoracions socials i culturals que molt sovint determinen quina és la conducta sexual   apropiada per als homes i per a les dones.                                            

Creant els decrets de com lligar amb respectuosament
Vam poder debatre els 5 decrets sobre com lligar respectuosament i es va generar una reflexió amb el grup sobre els nostres comportaments a l'hora de relacionar-nos.

La Núria i el Yasir a la ràdio
A més durant aquesta tarda 2 dels nostres companys el Yasir i la Núria van anar a la ràdio i van començar el programa de flaschnight . Estigueu atens que ja comencen les nostres sessions de ràdio, a ràdio ponent!

Comentaris

Entrades populars