COMENCEM L'ANY REFLEXIONANT SOBRE LES ACTIVITATS REALITZADES DURANT LES FESTES DE NADAL

Aquest dimarts ens hem trobat amb el grup “Història de Mollerussa"  després de les vacances de Nadal. Aquesta entrada d’any està plena de vivències intenses.
 Els protagonistes de les activitats  han pogut explicar en primera persona com s’han sentit i com han viscut els actes.

El Rajverr explicant la seva intervenció al poema de Nadal

El Rajveer ens ha explicat com va viure la seva posada en escena durant la lectura del poema de nadal: els nervis, l’emoció i alguna de les seves dificultats un cop a l’escenari.
Els companys que han realitzat de carters reials també ens han relatat les seves vivències durant el matí que van dedicar  tots els infants de Mollerussa que van assistir a l’amistat per entregar la carta als reis.

El grup parlant i comentant les activitats de Nadal 

La Iris, la Judith , la Blanca i el Rajveer es van sentir molt còmodes durant el recull de les cartes. Tots van coincidir que és molt emotiu veure com viuen aquests moments els més petits. També van destacar la música de l’inici i la decoració amb globus que ajudava a crear un entorn molt nadalenc i màgic.
També vam tenir temps de parlar de l’Aixopluc i de la feina que es va fer entre tots/es. Vam subratllar la importància del compromís, la implicació i el treball en equip. 
Sabem que treballar plegats implica una gran responsabilitat i que cadascú de nosaltres ha de respondre de la tasca que s’ha compromès perquè les coses funcionin.
Tots hem pogut explicar com vam viure l’Aixopluc, quines coses van anar molt bé i quines podem millorar. També hem tingut temps  de comentar nous projectes .

Realitzant la dinàmica de grup

Per últim hem fet una dinàmica de grup. Aquesta dinàmica ha consistit en fer un joc amb un globus. Tots havíem d’aconseguir que el globus no toques a terra .El Treball era en equip i s’havia de fer ràpid si ho volíem aconseguir. Hem treballat en equip per no deixar que el globus toques a terra i hem anat creant vincles entre nosaltres. 

Seguim coneixent-nos i creixent plegats, i així fins la pròxima! 

Comentaris

Entrades populars