ACABANT L'ACTIVITAT DE CRIDA AMB EL GRUP D'INVESTIGUEM LA HISTÒRIA DE MOLLERUSSA. 

Un cop acabades les vacances de Setmana Santa hem tornat a engegar l'Espai Jove Intercultural amb les energies renovades.

El Yasir, el Dani i l'Iker ben atents a la lletra de la cançó
 Al principi de la sessió vam parlar sobre com han anat les vacances i la tornada a l'institut i hem recuperat la cançó Crida del grup Vuit, que ens parla que hem de cridar per canviar el món, perquè els de dalt volen que estiguis callat. 

La lletra de la cançó Crida
Hem tornat a analitzar la lletra i debatent entre totes i tots ens n'hem adonat que hem de fer sentir la nostra veu, perquè som present i futur i tenim molt a dir com a ciutadans perquè hi ha coses del món que no ens agraden i les volem canviar. També hem tingut temps de parlar dels mitjans de comunicació i hem vist que cap d'ells té la raó absoluta i dóna les notícies de forma diferent. davant d'això nosaltres hem de saber contrastar la informació i crear la nostra pròpia opinió, com a ciutadans crítics que som. 



Després d'aquest debat tan enriquidor, ens vam separar per grups mitjançant una dinàmica i els dinamitzadors ens van repartir un sobre per cada grup on hi havia lletres que les havíem d'ordenar sense parlar per tal de fer una paraula. Un cop tots els grups teníem la feina feta ens van sortir les següents paraules: 

La Núria i la Maimouna endreçant les paraules 
Creativitat
Respecte 
Implicació
Diàleg
Amistat 



Reflexionant entre tot el grup sobre el significat de cadascuna d'aquestes paraules hem pogut veure que hem de cridar i fer sentir la nostra veu, però ho hem de fer tenint en compte aquestes cinc paraules: creativitat, respecte, implicació, diàleg i amistat. Sense aquestes premisses podem cridar, però no escoltaran la nostra veu. 

Tot el grup debatent sobre les paraules. 



Comentaris

Entrades populars