DISSENY DEL CARTELL AIXOPLUC PER LA FESTA MAJOR. ACABAR L'ACTIVITAT DE LA MOTXILLA I JOCS VARIATS

Avui ens trobem de nou amb el grup "història de Mollerussa". Hem aprofitat un dia preciós per sortir a fer les activitats d'avui al pati.


Trobada al pati amb tot el grup
Un cop tots en rotllana, hem acabat l'activitat de la motxilla recordant les últimes trobades i activitats que hem tingut els últims dies i que ens faltaven incorporar a la nostra motxilla. Ara ja ho tenim tot i la nostra motxilla comença a estar plena: d'experiències, sensacions, aprenentatges,emocions i anècdotes que ens connecten amb els dies que hem estat a l'Espai Jove Intercultural (EJI)

Dissenyant el cartell

Una bona estona l'hem dedicada a dissenyar el cartell de l'Aixopluc de la festa major. Hem fet grups i cada grup a fet una proposta que hem dissenyat entre tots . 


Treballant en grup pel disseny del cartell 

Un cop hem tingut clar els dissenys de cada grup hem presentat les propostes i per votació hem escollit el cartell que més ens ha agradat. 

Realitzant la votació del cartell

Ja us anirem informant i us ensenyarem com queda el disseny que hem proposat.

Activitats lúdiques 
A més com que gaudim d'un espai exterior per nosaltres hem aprofitat per fer activitats mogudes que ens han permès moure'ns i deixar anar tota l'energia que portem dintre.


Comentaris

Entrades populars