dimecres, 24 de gener del 2018

SETMANA COMPLERTA AMB ELS DOS GRUPS D' EJI: DIA INTERNACIONAL DE LA PAU, PROGRAMA DE RÀDIO I PRESENTACIÓ DEL PROJECTE INTERGENERACIONAL!

Aquest dilluns amb el grup de Vivint, hem tornat a treballar per racons. Mentre un grup gravava el programa de ràdio, un altre petit grup ha estat preparant el guió per la setmana següent, amb els altres hem estat decorant, pintant i reflexionant sobre el Dia Internacional de la Pau i la No Violència, que és el pròxim dia 30 de Gener i farem un acte conjunt amb el Centre Obert i el Casal d'avis.

Principi de la sessió, organitzant-nos per comissions

La Mariam i la Yasmin, les conductores del programa d'aquesta setmana.
Com cada setmana el programa de ràdio EJI Flashnight s'emet cada dimecres de 21 a 22 per Ràdio Ponent (106.8 FM). Aquesta setmana hem parlat de l'ús de les xarxes socials, la perillosa nova moda d'Instagram i sobre el carnestoltes de Mollerussa. No us ho perdeu! 


Un grup reflexionant sobre la pau i les figures im portants que han contribuït a fer un món millor.


L'altre grup elaborant el mural pel D.I de la Pau.

Mireu que xulo ens ha quedat!

El dimarts, amb el grup d'Investiguem la història de Mollerussa, hem fet la presentació del projecte intergeneracional on juntament amb membres del Casal municipal investiguem la història de Mollerussa i realitzem diferents visites a empreses i persones emblemàtiques de Mollerussa serà una experiència d'allò més enriquidora. Primer de tot, com que no ens coneixem hem fet una dinàmica de presentació per trencar el gel i hem explicat els projectes que formem part! 

Al principi de la sessió fent la dinàmica de coneixença

Seguidament, hem fet el joc del memory amb fotos de Mollerussa on cada fotografia actual té la seva parella antiga. Hem pogut experimentar en primera persona com ha canviat Mollerussa i les persones grans ens han explicat com era Mollerussa quan ells eren més joves. Ha estat una experiència súper enriquidora i ens ho hem passat d'allò més bé! Aviat farem la segona trobada, ja en tenim moltes ganes! 

Jugant al memory i debatent sobre les fotografies de Mollerussa 
El Sr. Josep observant i recordant com ha canviat el carrer de la Fonda Jardí.


El Gio i el Yasir debatent sobre la fotografia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada