CONSTITUCIÓ DEL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT D'AQUEST CURS I PROGRAMA DE RÀDIO AMB EJI VIVINT.   

Aquest dijous passat, vam realitzar la primera reunió del Consell de Participació Adolescent, no hi vam poder ser tots però ja vam avançar la feina. 

Primer de tot, ens vam presentar i vam dir a veure que esperàvem d'aquest nou curs i quines eren les expectatives vers el consell, tot trencant una mica el gel. 


Realitzant les votacions del President a mà alçada
Seguidament, vam fer l'elecció dels nous càrrecs del CPA a partir de votacions on finalment el Josep Blasi va sortir elegit President, el Marc Setó com a Vicepresident i la Martina Nabau com a Secretària. 


Realitzant les votacions dels altres càrrecs amb vot secret
Per acabar, vam parlar dels projectes realitzats i els que realitzarem aquest any com l'Xtrem Action per Festa Major o la trobada estatal de consells de participació. Van sortir idees molt innovadores i motivadores que mirarem de realitzar enguany! 


La Ema fent la seva votació i el Dani pensant-se a qui votar
Vam acabar la trobada amb el comiat del Genís Miquel, el president del curs anterior que ens va fer un discurs motivador i engrescador animant-nos a participar activament per fer sentir la nostra veu i la participació en les decisions del nostre poble. 


Tots els assistents a la reunió amb la polsera del CNIAC

Esperem amb ganes la pròxima trobada al mes de Febrer! Us anirem informant. 

A l'EJI Vivint ens hem trobat aquest dilluns i com que hem vingut poquets perquè els altres companys tenien molta feina amb un treball hem acabat tots a la ràdio. 

Primer de tot, ens hem assentat i hem dividit les tasques: La Mariam i la Yasmin han anat a gravar el programa de ràdio on han parlat de les primeres cites i més coses que podreu descobrir escoltant el programa que s'emetrà aquest proper dimecres 31 de 21 a 22 h. Per Ràdio Ponent (106.8 FM), no us ho perdeu! 


La Yasmin i la Mariam gravant el programa de ràdio 

el Roger als controls i l'Oscar dinamitzant el programa

Mentre han gravat, els altres ens hem quedat a l'EJI preparant el guió pel programa de la setmana vinent, on parlarem de temes molt interessants per nosaltres i esperem que també ho sigui per vosaltres. Per acabar hem anat tots a la ràdio, per veure com acababen de gravar les companyes i per descobrir com gravem pel programa i com són les instal·lacions de Ràdio Ponent. 


Tots junts al plató de Ràdio Ponent









Comentaris

Entrades populars