DURANT AQUESTES FESTES HEM ESTAT TREBALLANT DE VALENT COL·LABORANT AMB LES ACTIVITATS DE NADAL DE MOLLERUSSA



Com cada any els nois i noies del EJI ens hem implicat de forma activa en les diferents activitats lúdiques i culturals que s'han realitzat a Mollerussa. 



El dimecres dia 20 de Desembre uns quants de nosaltres vam estar col·laborant amb els Patges Reials per tal que els infants de Mollerussa puguin fer arribar les seves cartes a SSMM. Els Reis d'Orient. Per això, vam estar presents a la Biblioteca on més de 90 nens i nenes van poder entregar la seva carta de reis als Patges Gregori i Isidori. 


El Dani i la Yasmin donant la benvinguda
La nostra tasca va consistir en rebre a tots els infants i les seves famílies tot donant-los la benvinguda i explicant el funcionament de l'activitat; així se'ls donava un número perquè tothom pugués fer arribar la carta als patges de forma ordenada i tranquil·la. 
la Mireia acompanyant als nens i nenes a donar la carta


A més a més també vam estar organitzant la cua i ajudant a que els més petits s'assentessin a les faldes dels patges Gregori i Isidori acompanyant-los i ajudant-los en tot moment. 


Foto de grup d'uns quants dels participants



Posteriorment, el dia 28 de Desembre també vam, estar presents a la lectura del poema de nadal de Josep Maria de Segarra organitzada per Saó de Ponent. Vam ser l'Angel i la Fàtima els que vam estar representant a la resta de companys i companyes del Espai Jove Intercultural en aquest acte. 












Vam estar diferents dies assaijant i preparant la nostra part del poema, que gràcies a la Cristina ens va sortir molt bé. Va ser una gran experiència el poder compartir aquests moments amb altres persones de Mollerussa que de forma desinteressada també col·laboren amb la lectura del poema de nadal i ens va agradar molt veure que teníem molt públic de Mollerussa que va disfrutar de la nostra actuació. 



Finalment, el dia 31 de Desembre vam tornar a acompanyar als Patges Gregori i Isidori perquè els infants que no van poder donar les cartes el dia 20 a la Biblioteca ho poguessin fer aquest diumenge. Tant va ser així, que van acabar venint un total de 300 nens i nenes amb les seves famílies. Vam tenir molta feina, doncs a més a més de donar la benvinguda i els números, també vam haver d'utilitzar un micròfon per anar cridant als nens i nenes en grups de 10 en 10. 

La Fàtima donant números












La Micol i la Fatu realitzant la benvinguda
Ens ho vam passar molt bé i ens va agradar molt estar costat dels nens i nenes, compartint la il·lusió que ells tenien de fer arribar la carta als Reis Mags i tant ells com les seves famílies van estar molt contents de la nostra tasca. 

Tots nosaltres amb el sèquit de patges reials



Ha estat un final d'any molt intens i emocionant que l'hem viscut tot junts ajudant a organitzar aquestes diferents activitats mitjançant l'EJI i ja tenim ganes que tornem a començar l'any per continuar participant de tots aquest actes i vivències. 

Comentaris

Entrades populars