SEGON DIA D'EJI I JA ANEM A TOPE!! 

Ahir, el grup d'EJI Vivint Mollerussa vam tenir la segona sessió d'aquest curs i ja anem a tope!! 

La primera part la vam dedicar a compartir diverses informacions. El Zakaria, per exemple, ens va informar sobre el IV Congreso Internacional de Ciudades Amigas de la Infancia que es va celebrar els dies 13 i 14 de setembre a Madrid i a on el Zakaria, i el nostre alcalde, el Sr. Marc Solsona, van tenir un paper destacat al formar part de forma activa en aquest congrés. 

L'Alcalde de Molleruss, el Sr. Marc Solsona, al Congreso de Ciudades Amigas de la Infancia. 


El Zakaria i l'Edita, representants als diferents Consells de Participació
El Zakaria ens va explicar la seva intervenció, on va parlar del nostre Consell de Participació Adolescent i de totes les activitats que portem a terme, així com de la seva intervenció a la Comisió d'Infància del Congreso de los Diputados a Madrid. 

A més, els dinamitzadors ens van explicar que s'havia obert un procés participatiu per la organització del V Encuentro de Consejos de Participación Infantil y Adolescente que es celebrarà al 2018 a Oviedo, Asturies. Aquest procés consisteix en la craeció d'un grup consultiu infantil i adolescent que treballi de manera coordinada per a la organització del encuentro. Des de Catalunya sortiran dos representants a través d'un sorteig que es realitzarà en directe. De cada consell de participació adolescent, ens podem presentar dos persones, un noi i una noia. I per tant ahir ens vam presentar com a candidats i candidates del nostre consell 4 persones: el Marlon, la Xesca, l'Alexander i la Mariam. Per la propera setmana hem de pensar en com presentem la nostra candidatura i hem d'intentar rebre el màxim de vots possibles dels nostres companys i companyes. Us mantindrem informats i informades! 

El grup rebent les diferents informacions 
I bé, un cop rebudes totes aquestes informacions ens vam posar mans a l'obra i vam treballar per dos actes que es realitzaran properament a Mollerussa i amb els cuals col·laborem: Posa't la Gorra i l'Aixopluc de Halloween. 

Tal i com us vam informar en l'entrada al blog del primer dia, aquest proper diumenge 24 de setembre col·laborem amb l'AFANOC amb l'activitat de Posa't la gorra . Estarem realitzant una activitat per a tota la familia, a través de la qual treballarem els drets dels infants i adolescents. Vols saber més? Doncs us esperem el diumenge a partir de les 10.00 del mati al Parc Municipal! Aqui us deixem un petit avançament.... 

Vols saber a que juguem? Doncs vine el diumenge! 


Escollint les imatges pel cartell de l'Aixopluc
I per acabar, ens vam dividir amb dos grups i vam fer dues propostes per al cartell de l'Aixopluc de Halloween que realitzarem a finals d'octubre al Teatre de l'Amistat. De les dues propostes va sortir guanyadora una d'elles. Ja us farem arribar el cartell guanyador i els voladors! 

Fins aviat! 

Comentaris

Entrades populars