COMENCEM NOU CURS AMB EJI VIVINT MOLLERUSSA! 

Desprès de les vacances d'estiu i de dos mesos de descans... l'EJI torna a arrancar i ho fa amb el grup "Vivint Mollerussa". Ahir va ser el nostre primer dia, on van haver-hi retrobaments i persones noves que esperem ens acompanyin durant tot el curs. 


El grup vivint Mollerussa en el primer dia d'EJI


L'Alexander recordant els noms...
Un cop posats al dia de l'estiu i de com es presenta el començament del curs, vam realitzar una dinàmica de presentació. Tots i totes amb rotllana i amb l'ajut d'una pilota vam haver de fer un exercici de memòria i enrecordar-nos dels noms dels nostres companys i companyes. Al passar la pilota, haviem de dir el nom de les persones que abans que nosaltres havien tingut la pilota. Per la primera persona v ser un exercici ben fàcil, però no tant per l'última, que havia de recordar els noms i l'ordre de tots els companys i companyes per les que havia passat la pilota. 



Ahir, a més, vam rebre la visita de la Sra. Montse Hernandez, representant de l'AMPA del col·legi Pompeu Fabra. I sabeu quin va ser el motiu de la seva visita? Com molts de vosaltres ja sabeu, el dia 24 de setembre esta prevista la realització de l'activitat "Posa't la gorra", organitzada per les ampes de Mollerussa. Aquesta activitat neix de l'AFANOC, entitat que dona suport a nens i nenes amb càncer. Tal i com ens va explicar la Montse, un dels projectes que porta a terme aquesta entitat és la Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les families de nens i nenes amb cancer que han de rebre un tractament a l'hospital i que viuen fora de la ciutat on reben aquest tractament. I per tal de poder finançar aquest projecte, s'ha creat la iniciativa de "Posa't la gorra", iniciativa dirigida a tota la ciutadania i plena d'activitats lúdiques.  Doncs bé, el Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, a través de l'EJI, col·laborarà en aquesta activitat tant especial, donant suport a les diverses activitats que es realitzin així com creant una activitat pròpia a través de la qual donar a conèixer els drets dels infants. Des d'aqui agraïm a la Montse la seva presència i explicació i agraïm a les Ampesque ens donin l'oportunitat de col·laborar en aquest tipus d'activitats! Us esperem a tots i totes els dia 24 de setembre a partir de les 10.00 al Parc Municipal!!! 

La Montse explicant al grup en que consisteix l'activitat de Posa't la Gorra 



Repartint els documents d'inscripció
Per finalitzar aquest primer dia, vam repartir i vam explicar els diversos documents d'inscripció que es necessiten per formar part de l'EJI, a on podem trobar un document amb una serie accions a les quals els i les joves s'han de comprometre, signant ells mateixos aquest document. 

Informar-vos de que properament engegarem també el grup Història de Mollerussa... estigueu atents i atentes!!! 

Comentaris

Entrades populars