dijous, 27 d’abril del 2017

TORNEM DE LES VACANCES DE SETMANA SANTA AMB LES PILES BEN CARREGADES! 

Desprès de dues setmanes de descans tornem a reprendre les activitats de l'EJI i ho hem fet de la millor manera! 

El dilluns vam continuar amb el projecte intergeneracional a través del qual, i juntament amb persones del Casal de la Gent Gran, coneixem la història i les tradicions de Mollerussa en el passat. 



El grup a casa de les senyores Montserrat i Antonieta

En aquesta ocasió i relacionat amb la setmana santa, vam cuinar panadons i vam parlar de per que, durant la setmana santa, es menjaven panadons. 

Vam poder realitzar tot el procés de elaboració, des de la massa fins a posar-los al forn.... Però tot això us ho explicarem més endavant doncs a partir de la tertúlia podrem donar moltes més informació.... Estigueu atents i atentes al blog !! 

El dimarts, i per tal d'activar-nos desprès del paro d'aquestes dues setmanes, vam fer dues activitats.



En primer lloc, ens vam haver de posar amb parella, però no amb la que nosaltres vam escollir.... Doncs un cop escollida la parella, ens vam posar un davant de l'altre i els d'una fila vam haver de donar dos passos a la dreta... I la persona que ens va tocar va ser la nostra parella durant l'activitat. 


Les pistes amb les que trobar havíem de buscar els números.... 
I sabeu en que va consistir aquesta activitat? Doncs a través d'unes pistes que ens van donar, vam haver de buscar uns números... I la parella que més números tingués guanyava alguna cosa però no ens van dir el que ... Així que ens vam posar tots i totes a buscar. Alguns números els vam trobar molt ràpid, però hi van haver dos que ens van costar tant, que els dinamitzadors van haver de canviar un número de lloc.... 


El Miquel buscant els números a la nostra xarxa.... 

Finalment, quan vam trobar tots els números, la parella guanyadora va obtindre el seu premi.... Vam escollir la taquilla on posar la nostra foto !!!! 

Per finalitzar el dia, vam sortir al pati quan encara no havia començat a ploure i vam jugar a l'aranya peluda. Vam riure i ens ho vam passar molt i molt be entre tots i totes !! 


El Marlon i el Khalil jugant a l'aranya peluda 




El grup jugant al pati de la Banqueta 


Va ser una tarda molt divertida !! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada