REALITZAT L'AIXOPLUC DE NADAL AMB UNS 150 NOIS I NOIES PARTICIPANTS

El passat diumenge dia 27 de desembre, es va realitzar el ja tradicional Aixopluc de nadal. En aquesta ocasió, van ser uns 150 nois i noies entre els 12 i els 15 anys, els que van poder gaudir d'aquesta activitat.

Vàren ser 3 hores d'Aixopluc, on es va poder gaudir de la música punxada per DJ King Driix. Un dels joves DJ de la ciutat, que com sempre l'Aixopluc dóna la possibilitat de que puguin col·laborar amb la realització de l'acte.


Cal recordar que l'Aixopluc és possible gràcies a tot treball que els nois i noies de l'Espai Jove Intercultural realitzen, tant abans com durant l'acte; així són els mateixos nois qui realitzen el control de l'entrada, controlen el guardaropia o la venda de les begudes.













A més, en aquesta edició,  i al ser nadal, els nois i noies van preparar un arbre dels desitjos, on tots els nois i noies podien escriure que és el que esperen de cara al proper 2016. A més d'ambientar tot l'espai amb motius nadalencs.








Tots els assistents s'ho varen passar d'allò més bé i ja estan esperant la data del proper Aixopluc, que serà per la festa major de la nostra ciutat.



Comentaris

Entrades populars