INICI DEL PROGRAMA DE RÀDIO EJI FLASH NIGHT!
Bones a tots i a totes, després d'aquests dies de vacances de Nadal, els nois i noies de l'EJI hem reiniciat la nostra activitat!!! Tot i que, com ja heu pogut veure al blog, aquestes vacances no hem parat!! El mateix diumenge de l'Aixopluc, que teniu les fotos penjades a la nostra pàgina de Facebook, al matí vam col·laborar amb els carters reials, sent una experiència molt interessant per a tots nosaltres! 

A més a més, dos companys de l'EJI, la Giorgi i el Marlon, van participar en la lectura del Poema de Nadal que es va celebrar el dimecres 30 de desembre al Centre Cultural. 




D'altra banda, ahir dimarts, a les 21 hores es va emetre el primer programa d'aquesta temporada de l'EJI Flash Night, en la que els nois i noies de l'EJI parlem de temes d'actualitat i d'interès d'una forma oberta i crítica, i sobretot compartim amb vosaltres una bona estona! 
En aquest primer programa, s'ha presentat el format del programa així com també les activitats que es duen a terme a l'Espai Jove, entre elles les audiències amb l'alcalde de la nostra ciutat, i les activitats que hem fet aquestes festes de Nadal.  Un dels altres temes de la nit, va ser "No tenim temps per les coses importants", on vam debatre les hores que dedicàvem a les obligacions i al temps lliure, i sobretot les hores que passem amb els amics, si són suficients o cal dedicar-hi més temps. I, l'últim tema, va ser les promeses que fem a inici d'any, per fer balanç de l'any que deixem enrere i les fites pel nou any. 

Durant la sessió de treball a l'EJI, vam començar a preparar l'audiència amb l'alcalde, on els joves fan sentir la seva veu i participen activament en la ciutat. 






Per això, hem començat a treballar les propostes que volen proposar els joves de l'EJI sobre la ciutat de Mollerussa.  Com veieu hem tornat amb les piles ben carregades per afrontar aquest 2016, que de ben segur estarà ple d'experiències!






Comentaris

Entrades populars