CONTINUEM TREBALLANT AMB EL GRUP "VIVINT MOLLERUSSA"

Aquesta setmana hem acabat de preparar i dissenyar les propostes de treball de cara a la propera audiència, en la que els nois i noies de l'EJI representen la veu dels joves ciutadans de Mollerussa i la transmeten a l'alcalde de la nostra ciutat, el Sr. Marc Solsona. 

A més a més, aquest vespre sortirà en emissió el quart programa de l'EJI Flash Night, així que us esperem a tots/es a les 21 hores a Ràdio Ponent, a la 106.8 FM. Recordeu que podeu fer arribar la vostra opinió, temes d'interès i/o suggeriments a l'adreça de correu electrònic del programa: ejiflashnight@gmail.com    No us el perdeu!

També, ahir els cibercorresponsals de l'EJI van escriure i explicar què és l'Espai Jove Intercultural als seus companys virtuals, i els hi van presentar les activitats que fem. Us conviden a que els busqueu a la Xarxa de Cibercorresponsales!

I, per últim, per acabar la sessió es va fer la dinàmica "Les cadires cooperatives", igual que amb el grup "Investiguem la història de Mollerussa", els nois i noies de l'EJI van treballar la cooperació i el treball en equip! Va ser una sessió molt divertida!

Comentaris

Entrades populars