PREPARANT EL DIA UNIVERSAL DE LA INFÀNCIA

 

S’acosta el 20 de novembre, Dia Universal dels drets de la Infància. Com cada any  formem part d’aquest dia per això ens hem trobat els joves del Consell de Participació Adolescent.

Comencem l’any i comencem amb noves incorporacions.Aquest any som 22 representants que formen part del CPA.

Aquest dijous hem fet la primera trobada. Hem fet VIDEOTRUCADA perquè la situació del moment ens demana una mica de paciència. Gairebé hem pogut assistir tots.


Ara més que mai, la Infància i l’Adolescència necessita tot el suport per tal que els seus Drets i Deures no es vegin vulnerats. Des del pla educatiu d’entorn s’organitza aquest dia en consens amb tots els centres educatius i entitats. Aquest any, l’objectiu és celebrar aquest dia , treballant el principi de participació, a través de la recollida de propostes de millora de la ciutat fetes pels infants i joves.

I quina és la nostra funció?

Nosaltres som els que un cop recollides totes les propostes les organitzarem i les farem arribar al nostre alcalde en representació de tots.

Així que no perdem més temps que tenim feina.

S’han recollit moltíssimes propostes de millora. Fem debat, fem reflexions i aclariments per poder organitzar totes les propostes en diferents àmbits.

Recollim les propostes per poder donar veu a tothom.

    TINGUESVEU

Ja ho tenim tot a punt....preparats pel 20 de novembre



T’ho perdràs?

Comentaris

Entrades populars