dimarts, 5 de maig del 2020



EL CORONAVIRUS

Hola a tothom, fa dies que no hem pogut accedir al nostre blog i suposo que no cal que us expliquem quin ha sigut el nostre imprevist. La COVID19 .
A nosaltres com a tots vosaltres ens ha sorprès el coronavirus. Sabeu de què us parlem oi?
Renoi quants canvis i a quina velocitat!


Aquests dies hem estat a casa . Des de l'inici hem suspès totes les activitats programades amb l'Espai Jove Intercultural i el Consell de Participació Adolescent.
Dins tota aquesta moguda mundial nosaltres com tots ens hem anat adaptant. Des de l'inici hem estat molt informats i hem estat en contacte entre nosaltres per WhatsApp.
Hem viscut totes les etapes del confinament: la resignació,la negació,l'acceptació, la comprensió i fins i tot l'agraïment. Hem estat fent un aprenentatge emocional. Hem experimentat tota mena d'emocions.



 Les emocions no són bones ni dolentes ja sabem que totes tenen un sentit. La felicitat,la por,la vergonya, l'alegria, el rebuig, la tristesa,la rabia... Nosaltres en tots aquests dies hem passat una mica de tot.

Conviure amb els altres és "viure amb" i saber "com viure". Cadascú de nosaltres ha fet el seu aprenentatge i us podríem explicar com estem vivint aquests dies i cada història i situació és diferent. 



El què si hem fet tots, és quedar-nos a casa des del primer dia i col·laborar i participar amb les iniciatives que s'han estat fent des de l'Espai Jove Intercultural i el Consell de Participació Adolescent. Voleu saber tot el què hem estat fent?
Doncs seguiu-nos pel blog que us anirem informant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada