PRESENTACIÓ SOBRE LA 5ena TROBADA DE CONSELLS DE PARTICIPACIÓ A NIVELL ESTATAL  A  OVIEDO I ORGANITZACIÓ DE LES ACTIVITATS

Hola grup!

Tornem a ser amb vosaltres!!

Aquest dilluns després de la presentació  de la  cinquena trobada de Consells de participació Adolescent que es realitzarà a Oviedo pel maig ,ens hem organitzat per escollir les dues activitats que durem a terme .









Al final les dues escollides son :l’activitat sobre la igualtat de gènere del principi de protecció i l’activitat  sobre les identitats i la diversitat sobre el principi de no discriminació.






Un cop organitzats els grups ens toca ser creatius! Ara haurem de realitzar un collage que representi  i ens faci reflexionar sobre les barreres que hi ha a nivell psicològic i social amb persones amb identitats i orientacions diferents a la majoria i fer-ne propostes de millora.

Al mateix temps el segon grup que treballa sobre el principi de participació s’ha organitzat per treballar sobre la igualtat de gènere. Volem detectar les desigualtats de gènere en la vida quotidiana i fer propostes per mostrar-les. Tot això ho farem fent un curt metratge però haurem d’esperar a  la setmana vinent per començar a donar forma a totes les idees que hem compartit amb tot s els del grup.



A més com cada dilluns hem tingut el nostre moment de ràdio. No deixeu de seguir-nos el dimecres que tenim aportacions molt interessants a escoltar.


Comentaris

Entrades populars