dimarts, 9 de gener del 2018


AVUI AMB EL GRUP DE L'EJI VIVINT HEM TREBALLAT EL RESPECTE, HEM PREPARAT EL PROGRAMA DE RÀDIO I HEM COMENÇAT A PREPARAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA PAU. 

Desprès de la tornada de vacances de nadal a l'EJI Vivint ens hem posat mans a la obra, amb motivació per encarar aquest nou any ple de reptes. 


Jugant al joc de la rotllana del respecte
Primer de tot, hem treballat el respecte mutu amb la dinàmica de la rotllana del respecte i hem pogut experimentar de primera mà la necessitat del respecte pel bon funcionament de la convivència entre nosaltres i pel bon funcionament de la societat. Hem pogut extreure molt bones reflexions i conclusions dels companys que han servit perquè tots n'haguem pogut aprendre una mica més. 


Acabant la dinàmica de la rotllana del respecte


repassant i modificant la normativa del EJI 
Seguidament, Hem definit entre tots com funcionaria la participació al programa de ràdio EJI Flash Night i hem decidit que cada setmana un grup diferent de nosaltres serien els encarregats d' el·laborar el guió i conduir el programa de Ràdio Ponent. Així que ja sabeu, a partir de la setmana vinent ens podeu escoltar cada dimecres de 21 a 22 hores, al dial 106.8 FM. En aquest programa tractem temes d'interès, fem un repàs de l'agenda municipal, posem les cançons que més ens agraden i aprenem un munt sobre l'elaboració i la conducció d'un programa de ràdio. No us ho perdeu!!



Debatent sobre el respecte i planificant el treball per racons i el programa de ràdio.
Finalment, des del Pla Educatiu d'Entorn ens han fet arribar una sèrie de dinàmiques per treballar el Dia Internacional de la Pau i la No Violència que se celebra el proper dia 30 de Gener. L'encàrrec es el·laborar un mural amb les paraules de la nostra entitat relacionant-les amb paraules vinculades a la pau i la no violència. De moment hem començat a fer pluja d'idees tot reflexionant sobre les paraules que anaven sortint i quin sentit els hi donem. Les properes setmanes hi seguirem treballant! 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada