dilluns, 30 d’octubre del 2017

CAP DE SETMANA INTENS A L'EJI I AL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT! 

Aquest cap de setmana ha sigut un cap de setmana molt intens, ple de feina i diversió. 


El divendres, la Mariam Baha, acompanyada d'una educadora, va assisitir a unes jornades de Cibercorresponsales a Madrid, on es van treballar propostes de millora del programa i va assistir a una formació sobre seguretat en Internet. Va ser una jornada molt interessant, on la Mariam va poder conèixer altres joves que havien sigut Cibercorresponsales així com persones d'entitats que treballen per i amb joves. 

Tot i que la Mariam esta començant en el programa de Cibercorresponsales, esta molt interessada en aprendre i en formar part d'aquest gran projecte! Estem segurs i segures de que treballarà de valent per aconseguir-ho! 

Grup de Cibercorresponsales que va participar a la jornada de Cibercorresponsales de Madrid.


El dissabte, i com venim fent des de ja fa anys, vam celebrar Halloween amb l'Aixopluc de Halloween!! El teatre de l'Amistat va acollir a una setantena de joves que vam venir a passar-ho d'allò més be. Als plats i com a DJ, vam tenir a l'Adrià Salat, una jove promesa que ho va fer de maravella ! Va estar acompanyat pel Cristian Haro, un DJ professional al qual també vam tenir el plaer de veure en acció. 
Des de l'EJI vam estar preparant la sala amb decoració de Halloween i ens vam repartir les tasques que s'havien de fer. Alguns de nosaltres vam estar a la barra servint els refrescos, d'altres al guardarropia i d'altres vam estar controlant que tot anes be. Ens ho vam passar genial i ja esperem el proper Aixopluc!! 

L'Adrià Salat, el DJ de l'Aixopluc que ho va fer genial!

Aqui us deixem un recull de fotos de l'Aixopluc!! 













I per finalitzar, el diumenge un grup del Consell de Participació Adolescent va col·laborar en un acte per la diversitat organitzat pel Consell Social de Mollerussa que es va realitzar al parc municipal. La nostra col·laboració va consistir en donar a conèixer els drets dels infants als més petits, a través del Memory del Drets del Infants. És una manera molt divertida de conèixer els nostres drets !! 


A més, al nostre costat hi havia un altre taller a través del qual es va realitzar un mural dels principals edificis de Mollerussa. El mural va ser realitzat pel Pol Castello i pintat pels nens i nenes que van participar de l'acte.


Mural realitzat pel Pol Castelló i pintat pels nens i les nenes que van participar a l'acte 

Membres del Consell de Participació Adolescent col·laborant amb l'acte per la diversitat amb el Memory dels Drets dels Infants 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada