dimecres, 21 de desembre del 2016

HEM ASSISTIT AL SIMPOSI INTERNACIONAL "INFÀNCIA I PARTICIPACIÓ POLÍTICA"

Els passats 13 i 14 de desembre 4 representants del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa juntament amb el dinamitzador van assistir al Simposi Internacional sobre Infància i Participació Política realitzat a Barcelona.

L'Alexis ens va representar el dimarts dia 13, mentre que el Miquel i el Jesús, ens van estar representant el dimecres dia 14. Tots ells es van haver de llevar molt d'hora per agafar l'AVE a les 7.30h del matí que ens va permetre arribar a l'hora a Barcelona.

El Simposi va ser molt interessant on tots els temes treballats van anar al voltant la participació dels infants i adolescents, i va compta amb la presència de ponents internacionals com ara Francesco Tonucci, Vicky Johnson o Manfred Liebel.

El Miquel i el Jesús escoltant les ponències
En una de les taules, hi va estar participant un dels dinamitzadors del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa exposant la tasca i la figura professional dels dinamitzadors.

Oscar Gallinat com a dinamitzador del Consell de Participació Adolescent en una taula del Simposi
 Una vegada es va cloure el Simposi, els nois i noies representants van estar exposant les idees i conclusions a la resta de membres de Mollerussa.

Van ser dos dies molt especials, en els que a més, els nois i noies van compartir experiències amb consellers i conselleres d'altres ciutats de Catalunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada