dimarts, 22 de novembre del 2016

MOLLERUSSA CELEBRA EL DIA UNIVERSAL DE L'INFANT ! 


Assistents a l'acte de celebració del Dia Universal de l'Infant 
Ahir, dia 21 de novembre, Mollerussa va celebrar  el Dia Universal de l'Infant amb la presència dels diferents centres educatius de la ciutat, dels regidor el Sr. Josep Angel Lavin,  la regidora la Sra. Mónica Segués, la Coordinadora del Serveis Educatius del Pla d'Urgell, la Sra. Cèlia Torres, i   l'alcalde, el Sr. Marc Solsona. 


A l'acte, es va fer la lectura del manifest del Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya en el qual es reivindiquen els drets dels nens, nenes i joves. El Sr. Marc Solsona, va dedicar unes paraules a totes les persones assistents i va lliurar, juntament amb els regidors i regidores i la coordinadora dels Serveis Educatius del Pla d'Urgell, uns bonics records elaborats pel Centre Obert.


Lliurament dels records elaborats pel nois i noies del Centre Obert

CONSTITUÏM EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT DE MOLLERUSSA 

Aprofitant la celebració del Dia Universal de l'Infant, es va fer la constitució del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa. El consell esta format per 47 joves que representen als i les joves de l'Espai Jove Intercultural, de l'institut Terres de Ponent, de l'institut de La Salle i del Centre d'Educació Especial El Siloé. 


Els joves del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa juntament amb l'Alcalde i els regidors i regidores. 



L'alcalde de la ciutat ens va fer  dos encàrrecs que haurem de treballar durant el curs. A la finalització de l'acte, es van lliurar les acreditacions com a representants del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa.  Els regidors i regidores, Sr. Josep Simó, Sr. Josep Àngel Lavin, Sra. Griselda Soteras i Sra. Mónica Segués, i l'alcalde,  el Sr. Marc Solsona, van ser els encarregats de fer el lliurament d'aquestes acreditacions. 
Els regidors i regidores de l'ajuntament i l'alcalde, el Sr. Marc Solsona, a punt de lliurar les acreditacions. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada