dimarts, 25 d’octubre del 2016

EL CONSELL DE PARTICIPACIÓ ADOLESCENT DE MOLLERUSSA HA ESTAT PRESENT A LA FESTA DELS SÚPERS I JA TENIM A PUNT L'AIXOPLUC !!!

Aquest passat diumenge dia 23, una representació del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa,  ha estat present a la Festa dels Súpers, mitjançant l'Stand que el CNIAC (Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya) tenia organitzat.

La Gerogiana, el Marlon i el Zacaria, membres del Consell de Participació Adolescent De Mollerussa
La nostra representació, estava encapçalada per la Kelin Anaya, actual vicepresidenta del CNIAC, y acompanyada de 3 consellers més, van estar realitzant les activitats que l'stand oferia:
Kelin Anaya Vicepresidenta del CNIAC al Consellometre
Per un costat, hi havia un consellometre on tots els infants i adolescents podien deixar constància de la seva opinió al voltant de diferents drets i del CNIAC.

D'altra banda, hi havia un mapa on sortien representats tots els consells de participació infantil i adolescent que actualment hi ha a Catalunya. Amb informació pròpia de cada consell, on el de Mollerussa, també hi sortia.



En un altre apartat hi havia un joc on s'havien d'endevinar tota una sèrie de drets, els quals, una vegada es tenien identificats, s'havia d'encistellar una pilota, fins aconseguir haver descobert tots els drets presents.
Finalment tots els infants i adolescents, es podien endur una xapa del CNIAC com a record de l'activitat, i evidentment els nostres consellers, en van realitzar unes quantes per portar-les fins a Mollerussa.
Va ser una llarga jornada de diumenge on els nostres consellers i la Vicepresidenta del CNIAC, van fer visible tant la participació que es realitza a Mollerussa com difondre la importància que tots els municipis permetin exercir el dreta a la participació dels seus infants i adolescents.

D'altra banda, aquest dilluns hem estat ultimant amb el grup de  l'EJI"Investiguem la Història de Mollerussa" el proper Aixopluc que es realitzarà el dissabte dia 29 d'octubre.

Ens hem repartit les tasques entre tots, per tal que l'activitat es pugui desenvolupar de la forma esperable com cada edició de l'Aixopluc.

No sense abans haver acabat 
de realitzar els elements decoratius, que en aquest cas gira al voltant de Halloween. Així entre tots han estat pintant i retallant des de ratpanats fins a diferents zombies. 






Ara si que ja ho tenim tot preparat, i només caldrà que tots i totes gaudiu d'aquest gran Aixopluc que es realitzarà proper dissabte dia 29 de les 7 de la tarda a les 10 del vespre al Teatre de l'Amistat de Mollerussa.



No hi Falteu !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada