XTREME ACTION MOLLERUSSA VA SER TOT UN ÈXIT
La setmana passada, el divendres 20 de maig, en el marc de Festa Major va tenir lloc la primera Xtreme Action de Mollerussa, organitzada pel Consell de participació adolescent i els nois i noies de l'Espai Jove Intercultural. L'activitat es va desenvolupar al Parc de la Serra, amb una cinquantena de participants , que van haver de passar per un circuit de proves de cooperació, treball en equip, habilitats, força i sobretot molt, molt fang! 





Tots els participants es van divertir molt, i a més a més, els tres equips que van completar el circuit amb menys temps, van rebre el diploma de 1r, 2n i 3r classificat, de la mà del Regidor d'Esports, Sr. Bernat Diaz, del Regidor de Benestar Social, Ciutadania i Infància, Sr. Josep Àngel Lavin, i representant de la Colla dels 50 i +, Sr. Joaquim Fabrés; i una panera amb obsequis de les empreses que han col·laborat amb l'activitat,  X-tram, Patet, Sweet Spoon, Serret, Grafitti, Breiko, Cusiné, Àlex Joier, Motors i Esports, Sant Isidori, Sarri, Condis i Nufri. 

1r classificat
2n classificat

3r classificat
 Finalment, també vam comptar amb la col·laboració de la Colla dels 50 i + i de la Colla del 66, que van venir a donar el seu suport en el desenvolupament de l'activitat.

 Moltes gràcies a tots i a totes!!!

Podeu veure totes les fotos seguint aquest enllaç : FOTOS

Comentaris

Entrades populars