AVUI TREBALLEM LA RELACIÓ ENTRE TOTS ELS NOIS I NOIES AMB L'ACTIVITAT DUTA A TERME PEL GIL QUE FA L'ESTADA A L'EMPRESA DEL TERRES DE PONENT.

Aquest dimarts, hem treballat tota una sèrie de valors, habilitats i actituds a partir de la proposta que ens ha fet el Gil, que és el noi que està realitzant l'assignatura d'estada a l'empresa de l'institut Terres de Ponent a l'EJI.

Primer el Gil va explicar a tots els nois i noies que es faria una activitat, que consistia en fer torres de paper, les quals havien de ser com més altes millor. Tots i totes van estar escoltant atentament tot resolent els dubtes que tenien.

Després, tot el grup es va dividir en dos equips, que van sorgir de forma aleatòria, doncs havien d'escollir un paper de dins una bossa, que els feia pertànyer a un equip o a un altre.

Una vegada estaven constituïts els dos grups, cada grup havia d'escollir un líder, i havien de començar a fer la torre amb els diaris de paper, tot consensuant que farien, com, i qui. Així cada grup es va posar a treballar de valent, fent diferents proves per veure quina era la manera d'aconseguir que la torre fos el més alta possible. Tenien fins a 30 minuts per tal d'aconseguir-ho.


Finalment tots dos equips van realitzar unes torres molt i molt altes, fruït de la col·laboració, la creativitat i l'esforç desenvolupat per tots els membres, que bé que va sortir i que bé que ens ho vàrem passar !!!.

Per acabar, el Gil va dirigir el tancament de l'activitat, on es posava de manifest tot allò que es va estar treballant, i quins aprenentatges es van fer. Gràcies Gil !!!


Comentaris

Entrades populars