LA SETMANA PASSADA AMB EL GRUP "INVESTIGUEM LA HISTÒRIA DE MOLLERUSSA" VAM FER LA TERTÚLIA DE LA VISITA A L'ARXIU COMARCAL DEL PLA D'URGELL
Com ja sabeu, vam iniciar el projecte intergeneracional amb el Casal municipal per a la gent gran anant a visitar l'Arxiu comarcal del Pla d'Urgell. I la setmana passada vam fer la tertúlia on vam recordar la visita, vam mirar algunes de les fotografies que vam fer i vam estar parlant de les curiositats que l'arxiver municipal, el Sr.  Josep Mª Cabau, ens va explicar. 

I, a continuació, vam fer una dinàmica de coneixement per tal que els nois/es de l'EJI i els usuaris/àries del Casal municipal per a la gent gran es poguessin explicar més coses d'ells mateixos, i entrar dins la història de Mollerussa. Durant aquesta dinàmica, van haver de formar els grups segons les imatges i les frases de la visita a l'Arxiu, es van presentar i van explicar d'on venien, quan era el seu aniversari i què els hi agrada fer al seu temps lliure. Ens ho vam passar molt bé i ja tenim ganes de tornar-nos a trobar! 

Comentaris

Entrades populars