L'ESPAI JOVE INTERCULTURAL REALITZA  LA 1A ADUCIÈNCIA DE L'ANY 2015 AMB L'ALCALDE DE LA NOSTRA CIUTAT EL SR. MARC  SOLSONA I AIXALÀ.

Ahir dimarts 03 de febrer de 2015, l'alclade de Mollerussa, el Sr. Marc Solsona, va participar com ja és habitual al llarg del curs, mitjançant el forma d'audiències amb l'alacalde, en aquest espai de trobada, diàleg i intercanvi amb els joves de Mollerussa.

El treball va ser intens al llarg d'una hora i mitja on es van realitzar tot tipus de propostes, i es va poder crear un molt bon espai d'intercanvi i diàleg entre els nois i noies de la ciutat i l'alcalde. Es van acordar diferents accions que es faran a la ciutat, especialment al voltant de la construcció del nou espai del Half. D'altres temes que es van abordar van ser diferents qüestions i inquietuds, com ara  la necessitat de que Mollerussa pugui tenir un parc per gossos, millores en diferents equipaments públics de la ciutat o bé plantejar la possibilitat o no de donar diferents usos a determinats espais de la ciutat.
Finalment els nois i noies van estar explicant a l'alcalde en quin procés està el CNIAC (Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya) en la que l'Espai Jove Intercultural té dos representants a la seva Comissió Permanent

Aquesta ha estat la primera audiència de l'any d'un total de 3 que ja de forma habitual l'alcalde sempre realitza al llarg d'un curs escolar. 

L'alcalde, Marc Solsona reunit a l'espai de l'EJI amb els joves de la ciutat


 Un dels punts en el que més es va estar treballant va ser el de la construcció del nou l'espai del Half, on es posaven en comú tot el que els nois i noies havien treballat i la possibilitats que ofereixen els recursos de l'ajuntament.

Comentaris

Entrades populars